Om Fyns Rideudstyr

400 kvm med ALT i rideudstyr

Fyns Rideudstyr tilbyder rideudstyr til hest og rytter i hele to etager til den kvalitetsbevidste rytter på hobby såvel konkurrenceplan. Vi yder kvalificeret rådgivning og har specialiseret os i salg og tilpasning af nye og brugte sadler.
Butikken er beliggende på Nordfyn og er med sine 400 m2 Fyns største rideudstyrsbutik. Fyns Rideudstyr er grundlagt i 1998 af Tine Larsen og ejes i dag af Mathias Bernt Sørensen med fire fastansatte i butikken, med hver deres speciale indenfor ridesporten. Det sikrer dig som kunde i Fyns Rideudstyr en alsidig og korrekt rådgivning.

Fyns største udvalg - mere end 60 mærker

I Fyns Rideudstyr finder du et stort udvalg af rideudstyr, rytterbeklædning, sadler, ridestøvler, og meget mere til både ponyryttere, hesteryttere og islænderryttere. Med over 60 forskellige mærker i butikken tilbyder vi et bredt udvalg, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Nyheder - på facebook og i din indbakke

Du kan handle og samle inspiration i vores butik eller på vores web-shop www.fynsrideudstyr.dk, hvor vi har hurtig forsendelse af lagervarer med dag til dag levering. Ønsker du at følge Fyns Rideudstyr og modtage nyheder fra os anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller følger os på Fyns Rideudstyr’s facebook side.

Velkommen til Fyns Rideudstyr og på FynsRideudstyr.dk

Det startede tilbage i 1998 - siden er det gået slag i slag så vi nu står med en 400m2 stor forretning der er spækket med alt til hest og rytter. Med et øget antal kvadratmeter fulgte også udvidede åbningstider, så vi nu har åbent hver dag - dog søndag undtaget. Vi har speciale i sadler - både nye, og brugte -køb, salg og kommission, så står du og skal af med din sadel, så lad os hjælpe dig.
Mathias Bernt Sørensen og Tine Larsen har gennemgået en række kurser indenfor sadeltilpasning.
Pr. 1. juli 2014 er der ny ejer af Fyns Rideudstyr. Tine Larsen, der har drevet butikken frem til dens nuværende position, valgte efter 17 år, at overdrage Fyns Rideudstyr til Mathias Bernt Sørensen, som fortsætter med samme koncept som hidtil, samme produktsortiment, service, beliggenhed mm. suppleret med nye spændende italienske mærker såsom Animo, Christina Sport samt kvalitets-sadler fra Amerigo. Tine Larsen fortsætter som ansat i Fyns Rideudstyr. Mathias Bernt Sørensen har især erfaring indenfor springsporten, hvor han starter stævner både nationalt og internationalt. Mathias har samtidig heste i ridning med henblik på både uddannelse samt salg. Mathias har sideløbende med dette været etableret som forhandler af ovennævnte italienske mærker.

Rideudstyr til islændere, til de store og til de små

Entusiatiske Anne Fløjborg har efter mange år som DV-rytter kastet kærligheden på verdens største hesterace; Shire, som hun ejer hele tre af. Anne rider, deltager i shows, konkurrencer og opvisninger med sine smukke heste. I butikken har Anne haft sin gang siden september 2009, hvor hun sørger for webshoppen, ordrebehandling og opdatering af produktsortimentet.
Nyansat i december 2016 er Maria Bay, der har stor erfaring med varmblodsridning, blandt andet som avler og rytter hos Stutteri Hønnerup.Endnu engang - velkommen i vores butik og til vores webshop


Fyns Rideudstyr og FynsRideudstyr.dk